Články

Slavkovská farnost může být pyšná na své nejmladší ministranty, kteří nedávno excelovali na florbalovém turnaji v Telnici na Moravě. Tým prvního stupně zaznamenal bezchybný výkon, vyhrál všech třináct zápasů a zaslouženě se umístil na prvním místě v této kategorii.

Stejně jako minulé roky se i tento budeme scházet na faře ve Slavkově a pořádat ministrantské schůzky a sobotní tělocvičny. Tento rok přichází veliké změny ve skupině vedoucích ministrantů. Ke starším a ještě starším vedoucím se připoje mladší generace. Rádi a s velikou pokorou se budou podílet na organizaci pátečních schůzek stejně jako i...

I v roce 2022 se budeme scházet na ministrantských schůzkách, pokračuje i sobotní tělocvična. Doufáme, že covid už naše snažení nepřeruší, a prosíme rodiče, aby i v tomto školním roce kluky povzbudili nejen k účasti na ministrantských schůzkách, ale především ke službě u oltáře.

Milí rodiče, z důvodu zhoršující se situace jsme se rozhodli pozměnit režim fungování našich schůzek. Nově budou schůzky probíhat jednou za 14 dní a budou se střídat skupina nejmladších se skupinou starších. Docílíme tím menšího počtu dětí na faře a také budeme mít možnost skupinu nejstarších rozdělit na menší skupinky.

© 2024 Slavkovští ministranti
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky